Cena: 40.93 zł
Sklep: zdrowepodejscie.pl
Kup teraz Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA za 40.93 zł w księgarni zdrowepodejscie.pl
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T...
zobacz więcej informacji
Cena: 40.93 zł
Sklep: zdrowepodejscie.pl
Kup teraz Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA za 40.93 zł w księgarni zdrowepodejscie.pl
Wydawca: WSiP
Kategoria: Żywność
ISBN: 9788302147197
Waga: b/d kg
Rok wydania: b/d
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.
KUP TERAZ