RACHUNKOWOŚĆ FINANSOWA. CZĘSC III. PRODUKTY PRACY I ICH SPRZEDAÅ», OBRÓT TOWAROWY, INWENTARYZACJA, ŹRÓDÅA FINANSOWANIA ZASOBÓW MAJÄ„TKOWYCH, P...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizując...
Artykuły poświęcone masażowi sportowemu są rozrzucone po różnych źródłach, pochodzą od różnych autorów i ukazały się w różnych okres...
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćw...
Podręcznik do nauczania w zawodzie monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie realizujący treści z zakresu pierwszej części kwalifi...
Zeszyt ćwiczeń z języka angielskiego zawodowego dla technika organizacji reklamy zapoznaje z fachowym słownictwem z zakresu szeroko rozumianej rek...
W książce opisano :- podstawowy model systemu telekomunikacyjnego- fourierowską analizę sygnałów- filtrację analogową i cyfrową- szumy w syst...
Książka powstała z potrzeby uzupełnienia i uporządkowania wiedzy z zakresu profilaktyki i pielęgnacji, które są podstawą nowej dziedziny - tr...
Książka pomocnicza dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych wszystkich zawodów oraz klas I i II techników mechanicznych wszystkich specjalnoÅ...
W podręczniku przedstawiono strukturę handlu, zasady planowania i wyposażania punktów sprzedaży, zasady organizacji pracy, zaopatrzenia punktó...
Podręcznik do nauczania zawodu elektronik na poziomie technikum i szkoły policealnejNumer dopuszczenia: 14/2007 Podręcznik do nauczania zawodu elektronik na poziomie technikum i szkoły policealnejNumer dopuszczenia: 14/2007
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy ...
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.34 (Organizacja i prowadzenie prac zwi...
Publikacja ma charakter przewodnika, jak poznać i zastosować sztukę rysowania konstrukcji oraz modelowania form odzieży damskiej. Wyjaśnia podsta...
W książce omówione są wszystkie zagadnienia dotyczące statystyki, występujące w podstawie programowej kształcenia w zawodach z 2012 r. i 2017 ...
Podręcznik do nauki zawodu technik rachunkowości realizujący treści z zakresu części trzeciej kwalifikacji A.65 (Sporządzanie dokumentów dotyc...
Podręcznik został opracowany na podstawie programów nauczania przedmiotu podstawy ekonomii, zawartych w dokumentacji programowej dla zawodu technik...
W skład zestawu wchodzą: Organizacja pracy służby pięter. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Usługi żywieniowe w hotelarstwie. P...
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik...
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas realiza...
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom ku...
Podręcznik obejmuje zagadnienia programu nauczania dotyczące modułu: ,,Aspekty upowszechniania informacji". W początkowych rozdziałach omówiono ...