Cena: 57.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz ObsÅ‚uga konsumenta część 1 za 57.97 zł w księgarni selkar.pl
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Podano w niej ...
zobacz więcej informacji
Cena: 57.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz ObsÅ‚uga konsumenta część 1 za 57.97 zł w księgarni selkar.pl
Wydawca: WSiP
Kategoria: Książki/Kulinaria
ISBN: 9788302078446
Waga: 0.2900 kg
Rok wydania: 2010
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.
Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).
KUP TERAZ