Cena: 42.99 zł
Sklep: dobre-ksiazki.com.pl
Kup teraz Zasady żywienia. Planowanie i ocena. PodrÄ™cznik do nauki zawodu Technik żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych. za 42.99 zł w księgarni dobre-ksiazki.com.pl
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocen...
zobacz więcej informacji
Cena: 42.99 zł
Sklep: dobre-ksiazki.com.pl
Kup teraz Zasady żywienia. Planowanie i ocena. PodrÄ™cznik do nauki zawodu Technik żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych. za 42.99 zł w księgarni dobre-ksiazki.com.pl
Wydawca: WSiP
Kategoria: Książki
ISBN: 9788302134814
Waga: b/d kg
Rok wydania: 2013
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracja...
KUP TERAZ