Cena: 42.99 zł
Sklep: dobre-ksiazki.com.pl
Kup teraz SporzÄ…dzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. PodrÄ™cznik do nauki zawodu technik żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych, kucharz. za 42.99 zł w księgarni dobre-ksiazki.com.pl
PodrÄ™cznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usÅ‚ug gastronomicznychrealizujÄ…cy treÅ›ci z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(SporzÄ...
zobacz więcej informacji
Cena: 42.99 zł
Sklep: dobre-ksiazki.com.pl
Kup teraz SporzÄ…dzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. PodrÄ™cznik do nauki zawodu technik żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych, kucharz. za 42.99 zł w księgarni dobre-ksiazki.com.pl
Wydawca: WSiP
Kategoria: Książki/Podręczniki szkolne
ISBN: 9788302135897
Waga: b/d kg
Rok wydania: 2013
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilust...
KUP TERAZ