Cena: 52.47 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Organizacja produkcji gastronomicznej PodrÄ™cznik do nauki zawodu Technik żywienia i usÅ‚ug gastronomi za 52.47 zł w księgarni selkar.pl
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produ...
zobacz więcej informacji
Cena: 52.47 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Organizacja produkcji gastronomicznej PodrÄ™cznik do nauki zawodu Technik żywienia i usÅ‚ug gastronomi za 52.47 zł w księgarni selkar.pl
Wydawca: WSiP
Kategoria: Książki/Kulinaria
ISBN: 9788302135934
Waga: 0.2500 kg
Rok wydania: 2013
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
KUP TERAZ