Cena: 47.99 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA za 47.99 zł w księgarni madbooks.pl
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji...
zobacz więcej informacji
Cena: 47.99 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA za 47.99 zł w księgarni madbooks.pl
Wydawca: brak danych
Kategoria: Podręczniki/Dla szkół pomaturalnych i policealnych
ISBN: 9788302147180
Waga: 0.3800 kg
Rok wydania: 2015
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.
Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.
KUP TERAZ