Cena: 44.50 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. za 44.50 zł w księgarni madbooks.pl
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji ...
zobacz więcej informacji
Cena: 44.50 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. za 44.50 zł w księgarni madbooks.pl
Wydawca: brak danych
Kategoria: Podręczniki/Dla szkół pomaturalnych i policealnych
ISBN: 9788302147371
Waga: 0.4300 kg
Rok wydania: 2016
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).
Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:
- posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
- dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
- dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych.
W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).
Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.
KUP TERAZ