Cena: 50.43 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Podstawy gastronomii i technologii żywnoÅ›ci. Część 1 | za 50.43 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik ...
zobacz więcej informacji
Cena: 50.43 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Podstawy gastronomii i technologii żywnoÅ›ci. Część 1 | za 50.43 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Wydawca: WSiP
Kategoria: Podręczniki/Podręczniki dla szkół zawodowych
ISBN: 9788302167812
Waga: 0.2500 kg
Rok wydania: b/d
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
KUP TERAZ