Cena: 70.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Organizacja żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. PodrÄ™cznik do nauki zawodu techn za 70.97 zł w księgarni selkar.pl
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronom...
zobacz więcej informacji
Cena: 70.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Organizacja żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. PodrÄ™cznik do nauki zawodu techn za 70.97 zł w księgarni selkar.pl
Wydawca: 28284
Kategoria: bez kategorii
ISBN: 9788302181948
Waga: b/d kg
Rok wydania: 2019
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej i dokładnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym - sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.
KUP TERAZ