Cena: 70.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Organizacja żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. PodrÄ™cznik do nauki zawodu techn za 70.97 zł w księgarni selkar.pl
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuc...
zobacz więcej informacji
Cena: 70.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Organizacja żywienia i usÅ‚ug gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. PodrÄ™cznik do nauki zawodu techn za 70.97 zł w księgarni selkar.pl
Wydawca: 28284
Kategoria: bez kategorii
ISBN: 9788302190674
Waga: b/d kg
Rok wydania: 2020
Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki firmy). Autorzy przybliżają zagadnienia za pomocą licznych przykładów, dzięki czemu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę.Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP - systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS - sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ - rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego i satysfakcjonującego życia zawodowego.Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.
KUP TERAZ