Cena: 37.80 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Zbierz, przechowaj, zjedz | za 37.80 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają, przyrządzając swoje wybitne potrawy. Teraz możesz do nich dołączy...
zobacz więcej informacji
Cena: 37.80 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Zbierz, przechowaj, zjedz | za 37.80 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Wydawca: Znak
Kategoria: Oferta produktowa/Kuchnia, diety, gotowanie
ISBN: 9788324073702
Waga: 0.6000 kg
Rok wydania: b/d
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają, przyrządzając swoje wybitne potrawy. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych warzyw, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, żeby stworzyć smaczne i proste potrawy?Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj:wyraziste kimchi,wyborną pastę z fety i tymianku,makaron z kremowym sosem z jarmużu,zupę z chrzanową śmietanką,kremową pastę baba ghanoushi wiele innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół.Zbierz, przechowaj, zjedz to zdecydowanie więcej niż poradnik ogrodniczy czy zwykła książka kucharska. To przepięknie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które tak łatwo można wyhodować, zakonserwować i zmienić w ekscytujące kulinarne doznania.
KUP TERAZ