Cena: 31.99 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz JadÅ‚onomia kuchnia roÅ›linna 100 przepisów nie tylko dla wegan wyd. 2 za 31.99 zł w księgarni madbooks.pl
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii†– najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga bro...
zobacz więcej informacji
Cena: 31.99 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz JadÅ‚onomia kuchnia roÅ›linna 100 przepisów nie tylko dla wegan wyd. 2 za 31.99 zł w księgarni madbooks.pl
Wydawca: brak danych
Kategoria: Poradniki i przewodniki/Książki kucharskie i przepisy
ISBN: 9788363696351
Waga: 0.7100 kg
Rok wydania: 2020
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii†– najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytaÅ„ znajdziecie w dÅ‚ugo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „DzieÅ„ Dobry TVN†autorki „JadÅ‚onomiiâ€, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poÅ›wiÄ™conego kuchni roÅ›linnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
KUP TERAZ