Cena: 17.00 zł
Sklep: lideria.pl
Kup teraz WÄ™dzenie miÄ™sa, kieÅ‚bas i ryb za 17.00 zł w księgarni lideria.pl
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub wł...
zobacz więcej informacji
Cena: 17.00 zł
Sklep: lideria.pl
Kup teraz WÄ™dzenie miÄ™sa, kieÅ‚bas i ryb za 17.00 zł w księgarni lideria.pl
Wydawca: Multico
Kategoria: Książki / Kulinaria
ISBN: 9788370734411
Waga: b/d kg
Rok wydania: b/d
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surow a, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatu nki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.
KUP TERAZ