Cena: 73.71 zł
Sklep: lideria.pl
Kup teraz Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy za 73.71 zł w księgarni lideria.pl
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i w...
zobacz więcej informacji
Cena: 73.71 zł
Sklep: lideria.pl
Kup teraz Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy za 73.71 zł w księgarni lideria.pl
Wydawca: ODDK
Kategoria: Książki / Nauki humanistyczne / Prawo, administracja
ISBN: 9788374260046
Waga: b/d kg
Rok wydania: b/d
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK. Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.
KUP TERAZ