Cena: 73.71 zł
Sklep: lideria.pl
Kup teraz Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia za 73.71 zł w księgarni lideria.pl
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, któr...
zobacz więcej informacji
Cena: 73.71 zł
Sklep: lideria.pl
Kup teraz Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia za 73.71 zł w księgarni lideria.pl
Wydawca: ODDK
Kategoria: Książki / Nauki humanistyczne / Prawo, administracja
ISBN: 9788378041191
Waga: b/d kg
Rok wydania: b/d
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.
Autorka - specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.
KUP TERAZ