Cena: 12.30 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz WÄ™dzenie oraz domowy wyrób wÄ™dlin | za 12.30 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowa...
zobacz więcej informacji
Cena: 12.30 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz WÄ™dzenie oraz domowy wyrób wÄ™dlin | za 12.30 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Wydawca: REA
Kategoria: Oferta produktowa/Kuchnia, diety, gotowanie
ISBN: 9788379935062
Waga: 0.3600 kg
Rok wydania: b/d
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
KUP TERAZ