Cena: 15.50 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ za 15.50 zł w księgarni madbooks.pl
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania ...
zobacz więcej informacji
Cena: 15.50 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ za 15.50 zł w księgarni madbooks.pl
Wydawca: brak danych
Kategoria: Podręczniki/Dla szkół pomaturalnych i policealnych
ISBN: 9788389287526
Waga: 0.2400 kg
Rok wydania: 2014
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
KUP TERAZ