Cena: 51.30 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Tajniki czekolady | za 51.30 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme st...
zobacz więcej informacji
Cena: 51.30 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Tajniki czekolady | za 51.30 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Wydawca: APN PROMISE
Kategoria: Kuchnia, diety, gotowanie/Potrawy, napoje, żywność
ISBN: 9788375413328
Waga: 1.1600 kg
Rok wydania: b/d
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School. „Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady†Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
KUP TERAZ