Cena: 71.82 zł
Sklep: ebookpoint.pl
Kup teraz Tajniki czekolady za 71.82 zł w księgarni ebookpoint.pl
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwyciÄ™zca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de l...
zobacz więcej informacji
Cena: 71.82 zł
Sklep: ebookpoint.pl
Kup teraz Tajniki czekolady za 71.82 zł w księgarni ebookpoint.pl
Wydawca: ebookpoint
Kategoria: bez kategorii
ISBN: 9788375414011
Waga: b/d kg
Rok wydania: b/d
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwyciÄ™zca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirujÄ…cym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. PoczÄ…tkujÄ…cy cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje od wykazu podstawowego sprzÄ™tu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. DwadzieÅ›cia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjÄ™ciami, jest na tyle Å‚atwych, że każdy z Å‚atwoÅ›ciÄ… zrealizuje je w domu, tym samym dorównujÄ…c repertuarem i kreatywnoÅ›ciÄ… zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, gÅ‚ównego wykÅ‚adowcy w Squires Kitchen International School. Tajniki czekolady zasÅ‚ugujÄ… na poczesne miejsce w kuchni każdego miÅ‚oÅ›nika czekolady Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
KUP TERAZ