Cena: 24.66 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Historie kuchenne o miÅ‚oÅ›ci, rodzinie i sile tradycji Czym chata bogata | za 24.66 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia oraz absolwentką studium dietetycznego. Od...
zobacz więcej informacji
Cena: 24.66 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Historie kuchenne o miÅ‚oÅ›ci, rodzinie i sile tradycji Czym chata bogata | za 24.66 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Wydawca: Bernardinum
Kategoria: Kuchnia, diety, gotowanie/Potrawy, napoje, żywność
ISBN: 9788381275057
Waga: 1.0400 kg
Rok wydania: b/d
Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia oraz absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała z rodziną niemal całe południe Polski w poszukiwaniu bezpiecznego miejsca. Domu.Przez wiele lat rodzina mieszkała na Śląsku Opolskim pośród niezwykle życzliwych miejscowych.Wspomnienia, rodzinne historie i smaki, które jak u Prousta przenoszą w bliską sercu przeszłość, były motywem przewodnim pierwszego tomu Historii kuchennych.Drugi tom powstał z podobnej potrzeby, chociaż tęsknota do dawnych smaków i wspomnień wzbogaciła się o niewyobrażalną miłość do dzieci, wnuków, piesków, kotków, ptaków, drzew...Porady, zdrowe mikstury, niezwykłe nalewki, potrawy, które przenoszą do dawnych zabawnych lub smutnych historii i te, które pomagają nakarmić największego niejadka.Bogactwo smaków, wiedzy, mnóstwo ciepła i humoru...To można znaleźć w drugiej części Historii kuchennych.
KUP TERAZ