Cena: 30.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Å»ywienie i usÅ‚ugi gastronomiczne Część XI ObsÅ‚uga klientów w branży gastronomicznej za 30.97 zł w księgarni selkar.pl
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcąc...
zobacz więcej informacji
Cena: 30.97 zł
Sklep: selkar.pl
Kup teraz Å»ywienie i usÅ‚ugi gastronomiczne Część XI ObsÅ‚uga klientów w branży gastronomicznej za 30.97 zł w księgarni selkar.pl
Wydawca: Format-AB
Kategoria: Książki/Nauki społeczne, humanistyczne, ekonomiczne/Ekonomia/Gospodarka/Handel. Usługi
ISBN: 9788389184719
Waga: 0.3800 kg
Rok wydania: 2017
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.
Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
KUP TERAZ