Cena: 35.53 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Przygotowanie kÄ™sów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. PodrÄ™cznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywnoÅ›ci | za 35.53 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zap...
zobacz więcej informacji
Cena: 35.53 zł
Sklep: nieprzeczytane.pl
Kup teraz Przygotowanie kÄ™sów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. PodrÄ™cznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywnoÅ›ci | za 35.53 zł w księgarni nieprzeczytane.pl
Wydawca: WSiP
Kategoria: Kuchnia, diety, gotowanie/Potrawy, napoje, żywność
ISBN: 9788302157110
Waga: 0.1600 kg
Rok wydania: b/d
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku. Podano przykłady jej obliczania. Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.
KUP TERAZ