W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zap...
Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu pierwszej czę...
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zap...
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zap...
Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż...
Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż...
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zap...
Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż...
W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zap...