Cena: 62.98 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Menedżer gastronomii. Część 1 za 62.98 zł w księgarni madbooks.pl
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Wyjątkowy poradnik , kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach....
zobacz więcej informacji
Cena: 62.98 zł
Sklep: madbooks.pl
Kup teraz Menedżer gastronomii. Część 1 za 62.98 zł w księgarni madbooks.pl
Wydawca: brak danych
Kategoria: Podręczniki/Akademickie
ISBN: 9788393944835
Waga: 0.4400 kg
Rok wydania: 2020
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Wyjątkowy poradnik , kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem.
Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny.
W poradniku podano wiele przykładów – wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.
„Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora „Ciemna strona Gastronomii – jak skutecznie przeciwdziaÅ‚ać nieuczciwoÅ›ci pracownikówâ€, zawiera przykÅ‚ady gotowych do zastosowania narzÄ™dzi menedżerskich, jest napisana w przystÄ™pnej formie, a lekturÄ™ uprzyjemniajÄ… satyryczne rysunki.Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarzÄ…dzania lokalami gastronomicznymi.
Jan Marek Mołoniewicz (MBA) – praktyk gastronomii oraz specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel firmy szkoleniowej, trener oraz autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych „Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii†w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
KUP TERAZ